tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ulkoilua luonnossa riistatreenien ja hauskanpidon merkeissä

Pakkasimme tänään auton koiralla, ihmisillä, kameroilla ja teeren raadolla (teeren siivellä) ja suuntasimme auton nokka kohti luontoa. Päädyimme metsäalueelle, jossa on mm. luontopolku, peltoa ja vanha lato, myös virallinen ampumarata on lähistöllä ja kauriiden ruokintapaikka. Käveleskelimme luonnossa ja pidimme hauskaa, teimme myös pienimuotoiset riistatreenit teeren siivellä. Tässä kuvamateriaalia tältä päivältä, oli mukavaa ja erityisesti hauskaa yhdessäoloa kaikenlaisen tekemisen merkeissä!

RIISTATREENIT
Messille ei ihan auennut, mitä teeren siivellä pitäisi tehdä, joten välillä sitä pyöriteltiin maassa, nakeltiin hampailla ilmaan ja välillä jopa kanniskeltiin suussa. Nome-juttuja me ei olla Messin kanssa niin hirveästi tehty eikä panostettu niihin, joten ihan leikkimieliset riistatreenit tänään pidettiin. Kyllä Messi alkukankeuden jälkeen teeren siipeä jopa kanniskelikin. Hyvä puoli oli se, ettei Messi missään vaiheessa alkanut siipeä raatelemaan, enemmänkin mietti että miten siipi otetaan suuhun ja miten sitä kannetaan. Aika löyhään otteeseen siipi kuitenkin meni suuhun, ei ottanut kunnolla otetta, enemmänkin varoi siipeä.










TASSUNJÄLKIÄ SYDÄMESSÄ. HETKIÄ MESSIN KANSSA!
Olen jo pitkään halunnut saada minusta ja Messistä hyviä tilannekuvia yhdessä, joten pidettiin kameran edessä hauskaa ja leikittiin yhdessä!






KEPIN KANTAMISTA
Kun on kyseessä noutaja, niin mitä muutakaan voi kuvitella, kuin että keppi otetaan matkaan heti kun sellainen jostakin suuhun löytyy, ja sitä kanniskellaan mukana. Ja voi mikä nautinto onkaan, kun Messi saa noutaa heitetyn kepin ja tuoda sen takaisin!






HEI, ME HYPITÄÄN!



TÄMÄN ILLAN VAPAAMUOTOINEN POSEERAUSKUVA, MESSI 1V 6KK.


MESSI ILAKOI!


Täytyy kyllä sanoa, että oli tosi ihana ilta työpäivän päätteeksi luonnon helmassa, ilman sen kummempia suorituspaineita mistään, laatuaikaa Messin kanssa ja ihanaa yhdessäoloa! Kiitos valokuvaajille Ossi ja Ville Juutilainen!!! 

Terveisin Anu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti