lauantai 12. huhtikuuta 2014

Keppihullu noutaja!

Olen julkaissut viime aikoina useita kuvia Messistä keppien kanssa. Messi ottaa metsässä aina kepin jostakin mukaansa ja raahaa sitä pitkin metsää, ja tuo keppiä jotta sitä voisi hänelle heittää. Seuraava kuva on kyllä kaiken huippu! Kepit ovat nimittäin viime aikoina olleet aina vaan isompia ja isompia!

Jos tuon sinulle kepin, niin voisitko ystävällisesti heittää tämän minulle?

Me ei olla viime päivinä tehty mitään normaalista poikkeavaa. Eilen perjantaina olin normaaliin perjantaiseen tapaan Messin kanssa tokotreeneissä. Eiliseen treenisisältöön kuului mm. estehypyn ja tunnistusnoudon treenaamista sekä omatoimisesti kertailtiin erilaisia tokoliikkeitä ihan perus sivulletulosta seuraamiseen, maahan-käskyä ja seiso-käskyä sekä ruutua ja tasapainoilua (pepputreeniä) kumisella alustalla. Nyt tuleekin pääsiäisen vuoksi kahden viikon tauko tokotreeneistä. Messillä oli tosi varmaa ja tehokasta työskentelyä tunnistusnoudossa ja kuono vaan tuhisi kun Messi etsi oikeaa puukapulaa piilosta. Messille nämä etsimistehtävät ja ylipäätään kuonon käyttö on tosi mieluista puuhaa, odotankin innolla tulevan kesän mejätreenejä ja sitä ihka ensimmäistä kisastarttia!

Ulkoiltu on paljon, koska on ollut aurinkoiset ja kuivat ulkoilusäät. Tulee käytyä monta kertaa viikossa luonnossa (metsässä, pellolla) Messin kanssa.

Kukkulan kuningas!

Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti