lauantai 1. helmikuuta 2014

Touhupäivä!

Messillä on ollut tänään päivä täynnä aktiviteetteja. Viikonloppuisin on hyvää aikaa touhuta Messin kanssa, kun arkisin kaikki aktiviteetti jää valitettavasti vähemmälle töiden vuoksi. Messi pääsi tänään kirmailemaan meren jäälle. Messi tykkää olla meren jäällä talvisin vapaana ja vain taivas on rajana kun otetaan jalat alle ja juostaan tuhatta ja sataa. Alla muutama kuva tämän päivän kirmailuista meren jäällä.

Lentävä noutaja!



Rakas karvakasa!



Slurps!   

Messillä oli tänään tohina päällä myös sisällä, kun piti päivystää ikkunan lähellä, kuka tulee tai kuka menee, ettei vaan jäisi mitään huomaamatta.

Päivystysvuoro  

Illalla kävin Messin kanssa sauvakävelylenkillä vajaan 6km:n lenkin. Keli oli oikein hyvä ja tietkin oli aurattu koko päivän kestäneen lumisateen jälkeen. Keli oli myös ihanan lauha, joten hiki tuli. Illan päätteeksi Messi joutui suihkuun, koska emme ole pesseet Messiä moneen kuukauteen ja pesun tarvetta jo oli. Messihän ei oikeastaan nauti eikä tykkää suihkuun joutumisesta, mutta alistuu kuitenkin pesulle. Messin mielestä persikanhajuinen koirashampoo on jotakin ihan kamalaa ja liian tyttömäistä, joten pesun jälkeen Messi ryntää heti piehtaroimaan lattioille ja mattojen päälle. Suihkuun joutumisesta huolimatta päivä on ollut oikein mukava ja toiminnantäyteinen. Messi sai ennen nukahtamistaan ison luun jyrsittäväksi päivän liikuntasuoritusten jälkeen extra-ruoaksi. Tällä hetkellä täällä nukkuu väsynyt tolleri, persikalle tuoksuen :)

Jos ei halua, niin onko pakko?
Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti