lauantai 8. helmikuuta 2014

Kauneudenhoitoa

Meillä on vietetty synttäreitä tänään, ja muutenkin on ollut viime päivien aikana kovin kiireistä, joten en ole ehtinyt tekemään mitään ihmeempää Messin kanssa. Tältä päivältä jäi myös Messin juoksuttaminen, takapihalla vähän spurttailtiin mutta aukeammille paikoille ei Messi tänään päässyt. Yhdellä pitemmällä kävelylenkillä käytiin tämän päivän aikana, ja lenkki piti sisällään myös metsäreitin, jossa Messi käytti tehokkaasti kuonoaan jälkiä haistellessa.

Kävin illemmalla Messin läpi "kauneudenhoitomerkeissä" ja Messi tuli läpikotaisin harjattua ja kaikki kynnet leikattua. Messillä on korvat aika ruokottomassa kunnossa, tarkoittaen siis ylikasvanutta karvaa ja kreppikarvaa. No, nyt ei ole näyttelyihin menoa kuin vasta keväämmällä joten trimmaukset saa luvan odottaa. Muutenkin tuo koira alkaa olla todella hyvässä ja tuuheassa karvassa, ja muistelen että esim. viime keväänä huhti-toukokuussa Messi oli karvan suhteen "muhkeimmillaan". Heinäkuussa karva alkoi mennä kuivaksi, ja elo-syyskuussa oli pahin karvanlähtöaika. Samaa rytmiä noudattanee myös tänä vuonna.

Huomenna on tulossa vielä synttärivieraita, mutta suunnitelmissa olisi käydä juoksuttamassa Messiä jossakin. Tällä hetkellä täällä nukkuu rättipoikkiväsynyt tolleri, koska hektinen päivä on mennyt synttärivieraiden tuloa ja lähtöä päivystäessä, ja nukkuminen on jäänyt aika minimiin tältä päivältä!

Tuleeko joku? Lähteekö joku?
 Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti