sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Damitreenit ja koirakaveri

Aamulenkin jälkeen päätin ottaa pitkästä aikaa yhden juuttikankaisen damin esille ja treenata vähän damin kanssa. Messi ei ole pitkään aikaan tehnyt damin kanssa mitään, joten ihan uteliaisuuttani halusin testata, mitäs Messi tuumaa damista. No, kuten arvata saattaa, täysin leikiksi meni! Heittelin damia takapihallamme ja Messi oli heti damin nähdessään "sata lasissa" ja yli-innokas. Sain käskytettyä Messin sivulle, mutta hötkyilyksi meni eikä Messi malttanut odottaa että heitän damin, vaan otti varaslähdön heti kun käsi nousi ilmaan heittoaikeissa. Noutaminen sujui vauhdikkaasti, mutta palautuksen suhteen lähti kierrellen kaarrellen minua kohti ja noin metrin päässä päätti juosta karkuun :) Dami oli tällä kertaa leikkiväline ja ihan leikiksi meni sen kanssa, joten luovutin damitreenien suhteen ja nakkelin damia leikkimielessä. Dami otti sen verran osumaa Messin hampaista, eikä Messillä ollut damin käsittely muutenkaan kovin hellävaraista, joten damin kangas meni toisesta päästä rikki ja siitä intoutuneena Messi päätti myös vetää damia auki enemmän, repimällä kangasta, ARGH! Tässä vähän kuvasarjaa meidän damitreeneistä. Kuvat puhukoon puolestaan :)

Heitä jo!



Pitikö tätä maistaa, vai mitä tällä piti tehdä?



Tuumaustauko. Palautanko vai enkö palauta?



Maistetaan vähän lisää!



Yritäppä ottaa.



Vetoleikiksi meni!



Tässä mielipide siitä, mitä Messi tuumasi damitreeneistä. Voihan irvistys!



Tämmöinenkin olisi autotallissa treenejä varten. Teeren siipi.

Nome ei ole oikein ollut meidän juttu, emmekä aio sitä aktiivisesti harjoitella, vaan suuntaudumme mejään, joka on tuntunutkin alusta alkaen omalta jutulta. Mejässäkin riittää vielä treenaamista. Lumien sulamista siis odotellessa!

Messi sai tänään koirakaveriksi tuttavaperheemme stabyhoun Sulon, jonka kanssa aika kului aidatulla takapihalla kirmaillessa reilun tunnin ajan. Koirillamme on kuukausi ikäeroa ja ovat olleet toistensa kanssa pienestä pitäen tekemisissä. Messillä on taipumusta dominoida Suloa, Messi on kuukauden vanhempi. Leikit sujuvat hyvin ja koirat viihtyvät toistensa seurassa, mutta valta-asetelmaa Messi sinnikkäästi hakee, se tosin taitaa olla tyypillistä nuorille uroksille. Tänään ei sitten tarvittu erikseen Messin juoksuttamista missään, hän sai hyvät kirmailut Sulon kanssa ja vauhtia riitti koko tunnin ajan.

Tänään(kin) täällä nukkuu väsynyt koira, päivä on ollut tekemistä täynnä ja nukkua ei ole ehtinyt joten Messi painui yöunille varhain ja sikeästi nukkuu parhaillaan.

Terveisin Anu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti