torstai 20. helmikuuta 2014

Kalenteri täyttyy!

Olen tässä kovasti alkanut tutkailemaan nyt alkuvuoden aikana kevään ja kesän tarjontaa mm. match show:n, näyttelyjen, mejäkisojen ja MH-luonnekuvauksen suhteen, ja pikaisella laskutoimituksella todella vahvoina tapahtumina on neljätoista kappaletta noita ylläolevia lajeja/tilaisuuksia, jotka olen merkannut kalenteriin ylös, ja Messin kalenteri on näin ollen buukattu :) Nähtäväksi jää, kuinka moni näistä lopulta toteutuu meidän osalta, koska esim. mejäkisoihin eivät mahdu kaikki halukkaat, eikä myöskään MH-luonnekuvaukseen. Suomen palveluskoiraliiton kautta olisi Oulussa MH-luonnekuvaukset 7.-8.6, järjestäjänä Kultainen rengas - Golden Ring ry. Messi on tuossa vaiheessa iältään 1 v 8kk.

Me jätettiin nyt väliin tämänpäiväinen PEVISA-joukkotarkastus eläinlääkäriasemalla, kun ajankohta tuli niin lyhyellä varoitusajalla meille tietoon. Jälkikäteen selvisi, että joukkotarkastuksen ja yksityisen tarkastuksen hintaero olisi vain 20 euroa, joten taidamme päätyä teettämään silmä-lonkka-kyynär tutkimukset yksityisellä ajanvarauksella, jolloin sen saa mihin ajankohtaan itse haluaa. Tämäkin operaatio olisi suunnitteilla ennen kuin Messi täyttää syyskuussa kaksi vuotta.

Tällä viikolla ollaan otettu "vähän" rauhallisemmin aktiviteettien suhteen, ja olen ottanut Messin mukaan sauvalenkeille ja heitellyt frisbeetä takapihalla. Messi on käynyt myös pari kertaa piipahtamassa meren jäällä ja on heitelty damia merellä. Arkiviikko huipentuu huomenna tokotreeneihin. Sunnuntaina olen menossa puoleksi päiväksi talkoilemaan seuramme järjestämiin agilitykilpailuihin kanttiiniemännäksi :)

Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti