lauantai 15. maaliskuuta 2014

Tokoa ja metsäilyä

Arkiviikkomme päättyi eilen jokaviikkoiseen tapaamme tokotreeneihin. Kertasimme edellisten viikkojen harjoituksia ja uutena treeninä kokeilimme noutokapulaa. Messi on perinteinen noutaja isolla N-kirjaimella, joten noutamisessa ei ole mitään ongelmaa. Noutoja olemme tehneet kotioloissa damilla ja pallolla sekä erilaisilla leluilla. Palautus sen sijaan ei aina mene ihan oppikirjojen mukaan. Myöskin puinen noutokapula on vähän vieraampi Messille, joten eilen treenasimmekin lähinnä puukapulan pitämistä. Messi hoksasikin nopeasti, mistä asiassa oli kyse, ja sai heti palkkion onnistumisten jälkeen. Puukapula oli kuitenkin sen verran kiinnostava "lelu", että Messi nosti sen tassuilla maasta jyrsimisasentoon (niinkuin puruluut) ja yritti hampailla väkertää palasta irti kun puukapula oli tassujen välissä pystyssä.

Vein Messin välillä pienelle tauolle treenihallin seinustalle, ja lopputuloksena oli heti kun silmä välttää, pienet torkut :)



Tänään Messi on käynyt metsässä juoksemassa ja yrittipä hän ottaa suuhun muutaman lumihiutaleenkin. Illan päätteeksi sain Messistä sohvakaverin, kun yritin lukea kirjaa.



Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti