maanantai 1. elokuuta 2016

Hellettä ja kesäisiä puuhia!

Huh huh, nyt on kyllä hiki virrannut edelliset pari viikkoa, kun on ollut hellejaksoa yötä päivää! Koiran kannalta huono, koska näillä helteillä ei kerta kaikkiaan voi tehdä juuri mitään eikä liikuttaa koiraa kovin paljon. Meillä on kyllä jäänyt pitkät lenkit ja kovempi urheileminen ihan minimiin viime aikoina, joten toivotaan kylmempiä kelejä niin päästään taas kuntoilemaan ja liikkumaan ilman rajoitteita!

Messin tämän päivän aktiviteetti oli uiminen meressä, kovassa tuulessa, joten aallokkoa piisasi. Se ei Messin polskuttelua hidastanut, Messi uiskenteli aaltojen seassa ja haki vesidamia innokkaasti merestä. 



Reilun viikon päästä on tollershow ja Oulu KV. Sen jälkeen ei olekaan näyttelyitä meillä tiedossa pitkään aikaan ja pidämme varmaankin taukoa niistä hommista. Loppukesän suunnitelmissa on rallytokoilua (yhdet rallytokokilpailut) ja syksymmällä Piteån mejäkokeet Ruotsissa, mahdollisesti sitä ennen myös täällä Oulun lähettyvillä yhdet mejäkokeet. Pitäisi alkaa tuota Ruotsin jälkikaaviota treenailemaan, sain jälkikaavion itselleni treenimateriaaliksi ja kylläpäs se näytti aika mielenkiintoiselta niin muodon kuin tapahtumienkin suhteen. Mielenkiinnolla lähden Messin kanssa sitä treenailemaan ja uutuutena on myös ampuminen kesken jäljestyksen. Ja veretyksessä käytetään verta ja lisänä hirvensorkkaa, jota vedetään perässä. Katkokulmatkin poikkeaa Suomen katkokulmista ja mukaan mahtuu myös paluujälki. Nähtäväksi jää, mitä Messi tuumaa :)

Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti