sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Kemi KV ja mejäsuunnitelmia

Kävin tänään Messin kanssa Kemin KV-näyttelyssä. Tuomarivaihdoksen vuoksi tollereita tuomaroi tänään Tuula Pratt. Tälle päivälle sattui todella paahtavan helteinen sää, joten kuumaa ja hikistä oli! Minulla ei ollut tälle päivälle oikeastaan mitään tavoitteita eikä Messi toisaalta tarvinnut tänään mitään tiettyä tulostakaan, koska meillä on jo kotimaan cacibit kasassa ja seuraavat cacibit tarvitsemme Suomen rajojen ulkopuolelta. Sertejäkään ei voida ottaa enää vastaan, joten tämä olikin sitten tällainen "käydään kehässä vain pyörähtämässä huvin vuoksi" - näyttely.

Messi oli tänään AVK ERI2 SA PU2 VARA-CACIB ja arvostelu kuului näin:
"Antaa pitkärunkoisen vaikutelman, miellyttävä ilme, tosin pää voisi olla kokonaisuudessaan hieman vahvempi. Kaunis kaula. Hyvä säkä. Pehmeyttä selkälinjassa. Riittävät raajojen kulmaukset. Hyvä rintakehän muoto. Oikein hyvät sivuliikkeet, melko leveät edestä. Hyvä hännän kiinnitys, kaunis väri ja hyvä turkki."



Nälkä kasvaa syödessä näissä mejähommissakin, joten meillä on nyt vakavasti harkinnassa hakeutuminen syyskuun piirimestaruuskilpailuihin ja lisäksi meille on tarjottu mahdollisuutta osallistua lokakuun alussa Piteån mejäkokeeseen. Sinne on lähdössä tuttua noutajaporukkaa ja Messille on tarjottu yhtä paikkaa. Me lähtisimme porukalla tavoittelemaan myös ruotsin jälkivalion titteliä. Messin ollessa nyt Suomen Jälkivalio, Ruotsista riittää yksi ainoa ykköstulos valioitumiseen myös Ruotsin Jälkivalioksi. On tämä kyllä sellainen laji, että se vie mennessään!

Nyt meillä ei olekaan mitään pakollisia koiramenoja muutamaan viikkoon ja voidaan ottaa rennosti. Seuraavat näyttelyt on elokuun puolessa välissä tollershow ja Oulu KV. Eilen otettiin ihan ex tempore pienet rallytokoharkat Heidin&Milon sekä Katin&Gittan kanssa. Treenit menivät hyvin ja Messi oli oikein säpsäkkänä ja iloisesti mukana touhussa. Kilpailuissa me varmaan jännitetään liikaa, mutta nyt kun oli rentoa ja iloista puuhaa ilman paineita niin tosi hyvin sujui! Ehkä me siis haetaan vielä se yksi puuttuva tulos koulutustunnuksesta.

Terveisin Anu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti