maanantai 18. elokuuta 2014

Suunnitelmiin muutos!

Tänään tuli tieto, että saimmekin peruutuspaikan ensi viikonlopun Iin mejäkokeesta, joten otin peruutuspaikan vastaan ja lähdemme viikonloppuna mejähommiin. Kyseessä on 12 koiran ja kahden tuomarin mejäkoe, joten hieman pienempi tapahtuma on kyseessä kuin aiemmat 24 koiran ja neljän tuomarin mejäkokeet. Järjestävänä tahona toimii Rottweileryhdistys. Tähän mejäkokeeseen oli alunperin todella suuri kysyntä ja runsas määrä ilmoittautumisia, joten kaikki halukkaat eivät saaneet paikkaa. Peruutuksia on tullut paljon, mm. narttujen juoksujen vuoksi. 

Tämä tietääkin siis sitä, että treenijälki pitää tällä viikolla tehdä. Tehdään tuttuun tapaan tosi lyhyt ja napakka herätejälki Messille. Tämän viikon ainoa takuuvarma kuiva päivä Forecan mukaan taitaa olla torstai, joten todennäköisesti tuolloin treenaamme kuivan kelin jälkeä. 

Minulla on vetämässä ilmoittautuminen myös reilun viikon päähän Pyhännän mejäkokeeseen (31.8), jonne laitoin ilmoittautumisen vain siksi, kun ei aluksi mahduttu Iin mejäkokeeseen. Nyt taitaakin käydä niin, että hyödynnän Iin mejäkokeen meidän tämän kesäkauden viimeisenä mejäkokeena ja skippaan Pyhännän mejäkokeen yli. Pyhäntä jää niin kauas meiltä, 130km:n päähän, kun taas Ii on noin 35km:n päässä. Enkä varmaan jaksa mejäillä kahtena viikonloppuna peräkkäin. Olipa siis tulos Iissä mikä tahansa, niin meidän mejähommat taitaa olla paketissa Iin jälkeen. Harmittaisi vaan tosi paljon, jos kausi päättyy yhden ykköstuloksen uupeloon ja ensi kausi täytyy aloittaa taas sen metsästämisellä. No, annas kattoo miten meidän käy Iissä!

Agilitykurssimme alkaa vetämään viimeisiään ja hain koulutusryhmäpaikkaa myös syyskaudelle agilityn jatkoryhmään. Siitä pitäisi tulla tieto ihan lähipäivien aikana. Koulutusryhmä pyörii vuoden loppuun asti. Hain myös ihan ex tempore rally-tokon alkeiskurssille, kyseessä on viiden kerran lyhytkurssi. En ole koskaan lajia harrastanut, mutta se on paljon rennompaa ja leikkimielisempää kuin totisen vakava ja pilkuntarkka toko.

Eilinen päivä menikin harrastusseuramme talkoohommissa agilitykilpailuissa. Olin kanttiiniemäntänä :)

Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti