keskiviikko 13. elokuuta 2014

Elokuun suunnitelmia

Nyt ollaankin jo hyvää vauhtia menossa elokuussa ja ilmat ovat ONNEKSI viilentyneet kohtalaiseksi, parempi näin koiran kannalta! Messiä on voinut lenkittää ihan eri tavalla kuin helteillä ja Messikin on paljon aktiivisempi ja liikkuvaisempi. Ollaankin nyt tehty pitkiä sauvakävelylenkkejä pitkästä aikaa. Tänään käytiin reilun 6km:n sauvakävelylenkillä Sukarin työmaan ohi, Ideapark kohoaa ja rakennustyömaa etenee hyvällä vauhdilla :)

Messi kävi tänään shampoo-pesulla lauantain näyttelyä varten. Käydään pyörähtämässä tulevana lauantaina Iin ryhmänäyttelyssä. Tuomarina piti olla Raija Tammelin, mutta hän on yllättäen menehtynyt vast'ikään ja tuomarina toimii tälle rodulle uusi ulkomuototuomari Katja Korhonen, joka taitaa tuomaroida novascotiannoutajia ensimmäistä kertaa. Nähtäväksi jää, mikä on tämän tuomarin arvostelulinja tollereiden suhteen, mielenkiinnolla kuitenkin odotan! Kehä alkaa klo 10 ja Messi on nuorisoluokkalaisena kehässä neljäntenä. Tämä onkin meidän viimeinen nuorisoluokan näyttely, Messi täyttää syyskuussa kaksi vuotta ja siirtyy avoimeen luokkaan ikänsä puolesta. Näyttelyjä en ole suunnitellut enää syksylle enkä lähitulevaisuuteen, joten näyttelytaukokin alkaa meidän osalta tämän näyttelyn jälkeen. Edelleen olisi tavoitteena ensimmäisen sertin metsästys, kauas se ei ole tänä kesänä jäänyt kun yksi SA (sertin arvoinen) ruusuke on jo tullut ja paras sijoitus on ollut paras uros nelonen! Niin lähellä, mutta kuitenkin vielä niin kaukana!

Hain Rottweileryhdistyksen järjestämään mejäkokeeseen, joka pidetään Iissä 24.8, mutta tänään tuli sähköpostitse tieto, ettemme saaneet vielä toistaiseksi koepaikkaa mejäkokeeseen runsaan ilmoittautumismäärän johdosta ja järjestäjät joutuivat rankalla kädellä jättämään yli puolet hakijoista pois. Koepaikkoja olikin nyt vain 12 kun yleensä on 24. Jäimme kuitenkin varasijalle ja odottelemaan mahdollista peruutuspaikkaa. Joten kuulolle jäämme tämän asian suhteen. Laitoin nyt sitten kuitenkin varalta myös  kauden viimeiseen mejäkokeeseen ilmoittautumisen, vaikka matkaa on mejäpaikkaan Oulusta 130km (Pyhäntä). Järjestävänä tahona toimii pohjois-suomen spanielikerho ja pohjois-suomen mäyräkoirakerho. Koitetaan onnea vielä tuolta. Edelleen hampaankolossa yhden ykköstuloksen uupelo, kausi olisi mahtavaa lopettaa siihen ja saada luokkasiirto voittajaluokkaan! Näillä mennään! Mejäkausikin päättyy elokuun lopussa, joten loput mahdollisuudet olisi käytettävä ykköstuloksen saamisen suhteen! Seuraava mahdollisuus onkin vasta keväällä 2015.

Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti