keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Uusia hankintoja

Olen shoppaillut tänään kolmesta eri eläinkaupasta Messille mm. kolme uutta lelua (me ei olla pitkään aikaan hankittu uusia leluja), Rukka-merkkisen oranssin kaulapannan, kaksi näyttelytalutinta (ruskea ja oranssinruskea) ja hieman makupaloja. Kivana löytönä oli tämä käsityönä tehty novascotiannoutaja ovikyltti, joka pääsi meidän ulko-oven viereiselle seinälle.


Tänään olin kokeneen konkarin kanssa tekemässä kahta verijälkeä maastoon. Hän on ollut mejähommissa mukana vuodesta -94 lähtien. Hänen opissa on ollut aikoinaan myös Messin isä Jedi omistajansa Eeva Antilan kanssa, ja häneltä Eevakin on saanut oppinsa mejäuransa alkutaipaleella. Vaihdoimme paikan Ylikiimingin sijasta Sanginjoelle. Messille valitsimme helpon maaston ja verijäljen pituus on noin 500m kahdella kulmalla / makauksella ja Tuuli-labbikselle tehtiin voittajaluokan jälki kunnon ryteikköön, meidän piti melkein kontata puiden alta ja hyppiä ojien ja mättäiden yli. Tehtiin useampi katkokulma (olikohan peräti neljä) ja erilaisia vaikeusasteita muutenkin. Jännä huomenna seurata, miten Tuuli selviytyy ko.jäljestä. 

Tänään saimme vahvistuksen agilityn kurssipaikasta. Eilinen yhteistyötesti meni läpi! Pari asiaa on, joihin pitää jatkossa kiinnittää huomiota ja paneutua, eli Messin heikkous: kiihtyvyys ja kuumuminen joissakin tilanteissa. Eilen näitä ei tullut yhteistyötestissä, mutta kyllä Messi osaa tuonkin puolen itsestänsä näyttää. Pitää vielä treenata rauhoittavia harjoitteita.

Terveisin Anu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti