sunnuntai 18. toukokuuta 2014

NUO eri1 SA pu4!

Sertin arvoinen Messi! Nuorisoluokan ykkönen, erinomainen, sertin arvoinen. Paras uros nelonen. Tänään oli Oulun kansainvälinen koiranäyttely ja meidän ensi debyytti nuorisoluokassa sitten juniorivaiheen. Kaikki ne asiat, mitä olin jännittänyt/pelännyt/stressannut etukäteen, niin mikään niistä ei toteutunut tänään ja kaikki kiitos Messille, joka esiintyi edukseen ja varman oloisesti kehässä. Tänään oli helppoa olla kehässä ja Messi toimi kuin unelma. Kaikki osiot meni nappiin; seisominen, tuomarin käsittely, hampaiden katsominen, juokseminen (ei ainuttakaan hyppyä eikä laukkaa, tasaista askellusta ja ravia mentiin). Lisäksi herran kuuliaisuus ja totteleminen oli tänään todella hyvää! Meillä oli palvikinkkua tänään mukana, mutta Messi pääsi siskotyttönsä Alman lihapullien makuun, ja ne kiinnostivatkin Messiä enemmän kuin palvikinkun palaset, joten saimme sitten muutaman lihapullan kehään :) Näyttelyssä tosiaan oli myös Messin siskotyttö Alma, joka oli tosi siro ja pienikokoinen narttu. Pään muoto ja kasvot olivat kyllä näillä sisaruksilla niin samanlaiset, ettei epäilystäkään etteivätkö olisi olleet sisko ja veli! Novascotiannoutajia oli tänään yhteensä 23kpl, joista uroksia 8kpl ja narttuja 15kpl.

Messin arvostelu kuului näin: "Good size. Typical head. Correct bite. Correct topline and tailsetting. Good depth of chest. Good lenght of body. Correct angulations. Good coat quality. Typical movement."

Messin poseeraus. Hyvin kannattelee itseään ilman asetteluja.

Tuomarin lähellä esiintymistä.

Nyt mennään eikä meinata!

Kehän reunalla odottelua. Siskotyttö Alma näkyy myös kuvassa.

Messi ja Alma.

Anna lihapullaaaaa!!!

Niin oliko täällä lisää lihapullaa?!?

          Messin ja Alman tuijotuskisa.
Ensimmäinen ruusuke!
Kaikkinensa jäi tosi hyvät fiilikset kehästä ja näyttelystä, vaikka ei sertiä nyt saatukkaan. Mutta lupaavalta näyttää Messin näyttelyura ja eiköhän me kuluvan kesän aikana piipahdeta toisissakin näyttelyissä. Näyttelyistä ostin Messille näyttelykansion rokotuskorttia ja muita papereita varten. Meillä on ollut tänään kotona sangen väsynyt tolleri, kaikki voimat meni näyttelyssä joten Messi on viettänyt siestaa loppupäivän :)

Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti