torstai 22. toukokuuta 2014

Kuumaa, kuumaa, läähäti läähäti! Ja vähän tulevia suunnitelmia...

Ei ole kyllä kummoiset oltavat oranssilla karvakasalla tällaisilla helteillä. Pitkät lenkit saa suosiolla unohtaa, Messi ei halua/jaksa kävellä kuumuudessa pitkiä lenkkejä ja löntystelee läähättäen perässä :) Heti kun mittari alkaa olla yli +20 astetta niin Messin elämä menee "hankalaksi". Messi ei olekaan ollut nyt toviin minun mukana pitkillä sauvakävelylenkeillä ja ainoat spurtit Messi on irrotellut takapihalla tennispallon perässä :) Toki olemme käyneet lyhyen napakoita pissatuslenkkejä ja tänä iltana, kun pilvet ilmaantuivat taivaalle, niin mittari laski +15 asteeseen, oiva keli siis lähteä juoksuttamaan Messiä metsään!




Messi bongasi tänään metsäulkoilun ohessa viime viikkoisen verijäljen, ja kävikin sen haistelemassa takaperin, eli loppukaadolta alkumakaukseen :) Täytyy kyllä ihmetellä koirien hajuaistin tarkkuutta, jos pystyy tekemään saman jäljen kuin viikko sitten ja haistaa sen tuosta vaan! Verijäljestä puheenollen, ajateltiin tehdä vielä napakka mejätreeni tulevana viikonloppuna ennen viikon päästä olevaa mejäkoetta. 

Saimme varattua Hailuodosta läheltä mejäkoepaikkaa hirsimökin, jossa majoitumme koko viikonlopun. Tämä helpottaa mm. omaa aikatauluttamista, ettei tarvitse tehdä suunnitelmia lautta-aikataulujen mukaisesti ja saa viettää vähän vapaa-aikaakin saaressa ja ihailla luontoa. Olisikin ollut ehkä liian raskasta kulkea kaksi päivää aamusta iltaan mantereen ja saaren väliä ja kaiken lisäksi joutua heräämään sunnuntaina aamuyöllä, että ehtii kukon laulun aikaan lautalle. Henkisesti täytyy alkaa valmistautumaan siihen, että tulossa on raskas viikonloppu, mutta toivottavasti viikonloppu antaa vastapainoksi rutkasti uusia tuttavuuksia, kokemuksia ja ikimuistoisia hetkiä! Mejäkokeeseen en ole asettanut (vielä) tarkempia tavoitteita, mutta voisin listata muutaman "osa-tavoitteen":
- Messi läpäisee laukauksensietotestin ja pääsee sen myötä osallistumaan mejäkokeeseen
- Messi ei tee hukkia jäljellä
- Messi löytää kaadon aikarajan sisällä
Lopputuloksesta viis, olen tyytyväinen, jos ko.asiat toteutuvat, ihan sama sijoitukselle! Nolla-tulosta en kuitenkaan haluaisi vaan olisi hienoa saada oikea tulos ensimmäisestä mejäkokeesta. Toivottavasti myös säät ovat otolliset, rankkasateita on toivo, mutta en kovaa hellettäkään. Sopiva keli voisi olla aurinkoinen / puolipilvinen, pienoinen tuulenvire ja lämpötila noin +15 ast. 

Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti