keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Juhlapäivä tuli ja meni!

Messi vietti eilen 27.9.2016 4-vuotis syntymäpäiväänsä hillitysti. Uusi lelu luvattiin Messille, mutta se odottaa vielä kaupassa. Tähän neljään vuoteen on mahtunut ihania tunteita ja tilanteita koiraharrastusten, kilpailujen, treenien ja yhdessäolon merkeissä. Messin kasvua ja kehitystä on ollut ihana seurata ja saada kokea hänen kanssaan paljon. Hyviä muistoja riittää. Luonto on myös saanut minun elämässäni ihan uuden merkityksen koiran hankkimisen myötä ja ympäröivää luontoa ja luonnon kulkua tulee seurattua ihan eri silmällä eri vuodenaikojen mukaan. Täytyykin siis todeta, että koira on opettanut paljon uutta ja tuonut paljon sisältöä meidän perheen elämään. Iloista ja elinvoimaista koiraa on kiva seurata, toilailuineen ja pöhköilyineen! Tollerin kanssa elämä ei ole koskaan tylsää ja tollerin kanssa saa nauraa monille hauskoille kommelluksille!

Hieno koira tästä tuli! Minun paras ystävä! Kiitos kasvattaja-Sarille ja Messin vanhempien omistajille tästä rakkaus-pakkauksesta!


Meillä on hieman vaakalaudalla tulevan sunnuntain 2.10 Piteån reissu ja Ruotsin jälkikoe. Hieman on tullut mutkia matkaan ja lähipäivinä selviää, joudutaanko perumaan koko reissu. Se olisi kyllä harmittavaa, mutta joskus asiat täytyy laittaa tärkeysjärjestykseen. Mahdollinen poisjäänti ei johdu Messistä vaan omistajan sairastumisesta. 

Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti