perjantai 5. helmikuuta 2016

Aina ei mene suunnitelmat putkeen!

Kylläpäs on tullut viime aikoina harmillisia pettymyksiä. Ensinnäkin, minähän ilmoittauduin Messin kanssa rallytokokokeisiin, jotka olisivat olleet viime lauantaina 30.1. Ilmoittautumisen jälkeen minulle ilmoitettiin, että koe on jo täynnä (nopeimmat ehtivät ensin!) ja jäin jonottamaan varasijalle. No, aikaa meni ja koe lähestyi, eikä minulle ilmoitettu enää mitään, joten päättelin ettei mahduttu kokeeseen tällä kertaa. Kunnes...lauantaina 30.1 sain yhteydenoton, että meille olikin äkillisesti vapautunut yksi paikka kokeeseen (tullut peruuntuminen) ja meitä odoteltiin koepaikalle hallille HETI! Rataan tutustuminen olisi alkanut 45min päästä. No enhän minä sitten siinä hötäkässä olisi ehtinyt millään ilveellä paikan päälle, kun meidän autokaan ei ollut kotona käytettävissä eikä koiraa valmisteltu kokeeseen millään lailla, kylmiltään olisi pitänyt mennä radalle. Minä en yhtään tykkää tällaisista "äkkilähdöistä", tarvitsen oman ajan valmistautumiseen kuin myös Messi tarvitsee oman aikansa kokeeseen. Jouduinkin siis harmillisesti kieltäytymään tästä mahdollisuudesta. Asian oikeastaan ratkaisi se, etten olisi millään ehtinyt hallille kun automme oli muualla menossa. HÖH.
 
Sitten seuraavaan pettymykseen. Tornion ryhmänäyttelyt. Tuomari Pekka Teinin takia sinne oikeastaan ilmoittauduinkin, mutta eilen tuli tieto tuomarimuutoksesta. Teinin tilalla Jouko Leiviskä. Toinen HÖH. Kyllä me silti Tornioon mennään (parin viikon päästä), mutta tuomarimuutos harmittaa. Tollereita on ilmoitettu 22kpl joten enemmän kuin oli Raahessa. Mutta mikäli meidän "hyvä tuuri" jatkuu, niin kahdella edellisellä kerralla kun meillä on vaihtunut tuomari, niin molemmilta kerroilta on tullut tulos paras uros, serti ja VSP :) Ei kahta ilman kolmatta, hope so!
 
Forecan sääennusteen mukaan taidetaan nyt nauttia viimeisistä pakkaspäivistä viikonlopun ajan ja sitten alkaa plussakausi. Vettä, räntää, plussaa. Täytyykin nyt sitten ulkoilla viikonloppuna paljon ja nauttia hyvistä keleistä, sen jälkeen alkaakin tulla taivaalta märkää! Voi tympeys!
 
Alla vielä kuva minun tämän aamun saksan tuliaisesta. Puoliso oli työreissussa saksassa ja saapui yön aikana koneella kotiin. Tällainen puinen kettu oli ilmestynyt keittiöön yön aikana. Kiitoksia! Kuten läheiseni tietävät, minulle on muodostunut pienoinen "kettufiksaatio" ja tykkään kaikista kettutavaroista ja kettuesineistä sekä kettukuoseista / tekstiileistä. Mietinnässä on ollut myös ottaa jonkinlainen kettuaiheinen tatuointi, sitten joskus. Se olisikin sitten viides tatuointini :)
 
Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti