lauantai 23. tammikuuta 2016

Näyttelyvuoden 2016 korkkaus

Käytiin tänään pyörähtämässä Raahessa ryhmänäyttelyssä tuomari Paavo Mattilan arvosteltavana. Kehä oli reilun tunnin myöhässä, joten odottelua oli paljon. Tollereita oli ilmoitettu yhteensä 17kpl, joista oli kuusi urosta ja loput narttuja. Uroksissa oli yksi juniori, kaksi nuorta, Messi ainoana uroksena avoimessa luokassa ja kaksi valiota. Uroksista sai kolme ERI SA:n ja paras uros - kehässä juoksi Messi avoimen luokan uroksena ja kaksi valioluokan urosta. Loppujen lopuksi kävikin sitten niin, että Messi on nyt viittä vaille Suomen muotovalio! Messi sai kolmannen suomen sertin, ollen paras uros, joten kaikki vaadittavat suomen sertit ovat nyt kasassa. Vielä olisi yksi muuttuva tekijä läpikäymättä, eli taipparit. Sehän ei toki ole este, ehkä pienoinen hidaste toistaiseksi, hih! Kaikenkaikkiaan oikein mukava reissu ja Messin kehäkäyttäytyminen oli moitteetonta. Kiitokset vielä Heidille ja Milolle matkaseurasta ja kimppakyydistä!

Messin sijoitus oli siis AVK ERI1 SA PU1 SERTI VSP. Arvostelu kuului näin:
"Kaunis uros, jolla hyvänmallinen pää, kaunis ilme ja kaula. Erittäin hyvä runko, ylälinja ja raajat. Sopivat kulmaukset. Hyvä karva, ei aivan parhaimmillaan. Liikkuu hyvin. Miellyttävä käytös."
Jännä juttu muuten, että tuomari sanoi urosta kauniiksi. Yleensä urokset on arvosteluissa komeita, mutta Messi oli kaunis. Messi on kieltämättä urokseksi aika pehmeäkasvoinen ja Messillä on hieman feminiininen pää, siitä tuo kauneus varmaan tuomarin mieleen tulikin :) Minun oma pretty boy!



ROP Lapintähti Yön-Taika.


Väsy tuli!

Minulla on ollut suunnitelmissa mennä seuraavan kerran Tornioon näyttelyyn helmikuussa. En ole vielä ilmoittanut Messiä, huomenna on viimeinen ilmoittautumispäivä. Raahessa meni sen verran hyvin, että eiköhän meitä nähdä myös Torniossa tuomari Pekka Teinin arvosteltavana. Ihan jo pelkästään Pekan takia sinne kannattaa mennä, ihana tuomari! 

Harmillisesti ei saatu paikkaa ensi viikonlopun rallytokokokeeseen, jäätiin varasijalle jonottamaan eikä ainakaan vielä ole tullut ilmoitusta, että mahduttaisiin kokeeseen mukaan. Jäänee siis harmillisesti tämä suunnitelma nyt pois. Katselen siis uusia rallytokokokeita myöhemmäksi.

Terveisin Anu


2 kommenttia:

  1. Onnea Messille!
    Jos innostaa, niin meillä on salainen ryhmä FB:ssä, missä on tarkoitus aina saada tolleriporukasta mukaan NOUtotreeneihin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kati! Noutotreenit voisikin olla ihan tervetullutta. Ollaanpa kuulolla!

    VastaaPoista