sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Kohti kevättä!

Tulihan se aurinkoinen talvinen ulkoilusää vihdoinkin! Isäntä kävi tänään testaamassa uudet lumikengät Messin kanssa umpihankimetsässä, ohessa siltä reissulta muutama kuva.

Eteenpäin, sanoi mummo lumessa!


Odotas hetki, tassukarvojen putsaus menossa.



Minä en kävele enää metriäkään!
Minulla ja Messillä alkaakin ensi viikolla kuuden kerran rallytoko-kurssi ja sitä seuraavalla viikolla käynnistyy kuuden kerran nometoko-kurssi. Ollaan oltukin nyt treenitauolla alkuvuosi, joten kivaa että pääsemme taas tositoimiin! Tuolle nometoko-kurssille on ollut valtavasti hakijoita ja paikkoja oli 12, onneksi meille varmistui yksi paikka. Tämä kurssi on puhtaasti pelkkä rodunomainen noutajakurssi, toki tokojuttuja otetaan kurssin ohessa, mutta sellaisia juttuja jotka vaikuttavat noutamistyöskentelyyn ja siihen keskittymiseen. Eniten ehkä odotan itselleni käytännön ohjeita ja vinkkejä noutamistreeniin ja damityöskentelyyn (haku ja palautus). Myös pillin käyttöä harjoitellaan tällä kurssilla. Tämän kurssin sisällöstä ja annista kirjoittelen varmaan myöhemmin lisää, kun aloitellaan kurssi.

Mejäkokeita olen myös katsellut kennelliiton tapahtumakalenterista ja toukokuussa olisi ensimmäinen potentiaalinen mejäkoe Hailuodossa (17.5). Seuraava olisi siitä viikon päästä Muhoksella 24.5, mutta menee ikävästi päällekkäin Keminmaan näyttelyn kanssa. Kahdessa paikassa ei voi olla yhtä aikaa. Kesäkuussa on kaksi mejäkoetta Iissä ja Muhoksella. Eiköhän me parissa mejäkokeessa ainakin käydä, pitää vielä miettiä mikä olisi aikataulullisesti parhaiten toteutettavissa. Elokuun mejäkokeita en vielä löytänyt, eiköhän niitäkin ole tulossa. Lähdetään taas tavoittelemaan yhtä puuttuvaa AVO1-tulosta ja sen myötä voittajaluokkaan siirtymistä. Siinäpä tavoitetta näin ensi alkuun!

Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti