perjantai 18. maaliskuuta 2016

Suunnitelmat varmistuvat

Ajattelin päivittää hieman kuulumisia, kun asia jos toinenkin ovat mukavasti menneet eteenpäin. Varmana tietona on, että lähdemme 2.4.2016 rallytokokokeeseen kahdella paikalla, eli kun meiltä puuttuu koulutustunnuksesta kaksi tulosta, niin meillä on myös kaksi paikkaa. Parin viikon päästä olisi siis tarjottimella tyrkyllä koulutustunnus RTK1. Jahti alkakoon! Minä kun olen tällainen stressi-Erkki, niin sainpahan tästäkin taas hirveät paineet itselleni kehiteltyä, hui ja apua! Pitäisi ottaa Messin kanssa tehotreeniä rallytokokylttien suhteen ja itselleni muistuttelua liikkeisiin, ettei tule taas oman mokani takia pistemenetyksiä, kuten viimeksi. Jännityksen piikkiin meni minulla!
 
Varmaa myös on, että lähden Ruotsiin Bodeniin näyttelyyn 16.4.2016. Passi-siru- ja madotusasiat on järjestetty ja hoidossa. Tuo madotus olikin aika työläs selvitettävä, kun selvittelin sitä Eviran sivuilta ja konsultoin Ruotsin ja Suomen päässä asiasta vastaavia henkilöitä. Lopulta päädyttiin eläinlääkärin kanssa siihen, että otetaan viiden vuorokauden (120 tunnin) säännöllä yksi madotus, ja sen turvin saa vaihdella suomen ja Ruotsin rajan yli viiden vuorokauden sisään miten paljon lystää. Enempi käytetty ja yleisempi tapa on 28 vuorokauden sääntö, johon kuuluu sitten useampi madotus. Minä otin tämän yksinkertaisemman ja helpomman tavan. Käydään siis ennen reissua ottamassa tuo madotus.
 
Lähestyvän pääsiäisen kunniaksi Messi päätti aloittaa sulkasadon! Karvaa siellä ja karvaa täällä. Tippuu, tippuu ja tippuu. Pölisee. Irronnutta karvatuppoa roikkuu milloin mistäkin päin Messiä. Tämä karvanlähtö hieman häiritsee minun näyttelysuunnitelmia nyt keväällä, koska bikinikuntoisena mennään kehään. Onneksi tämä kuitenkin tietää sitä, että Messi on muhkeimmillaan ja parhaimmillaan keskikesällä ja loppukesän näyttelyissä. On tulossa kv-näyttelyitä ja tollershow:ta. Eipä tälle karvanlähdölle voi mitään, sen käy läpi joka ikinen koira vuosittain.
 
Eipä meille muuta mainitsemisen arvoista tällä hetkellä kuulu. Seuraava etappi on sitten mejäkokeet, alkaen toukokuussa ja niihinkin pitäisi treenailla heti kun maasto ja metsät on siinä kunnossa (ei siis lunta).
 
Lisäsin tuonne sivun oikeaan reunaan blogin kävijämäärälaskurin. Blogini on avattu tammikuussa 2014, joten reilun parin vuoden sisällä on blogiani katseltu yli 10 000 kertaa. Kiitoksia!
 
Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti