sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kemi KV 19.7.2015

Käytiin tänään Messin kanssa pyörähtämässä Kemissä kansainvälisessä näyttelyssä, tosin tuomarina oli suomalainen Pekka Teini. Tosi mukava uusi tuttavuus minulle tuomareissa, mielelläni veisin Pekalle uudestaankin Messin arvosteltavaksi. Lempeä tuomari, mutta selkeälinjainen ja perustelee hyvin, miksi tykkää tai miksi ei tykkää. Tollereita oli 14, joista uroksia oli 8kpl ja narttuja 7kpl. Avoimessa luokassa oli neljä urosta ja Messi voitti avoimen luokan, sai ERI ja SA. Tuomari ihastui Messin liikkumiseen ja nostikin meidät suoraan ykköseksi ja sanoi vielä minulle henk.kohtaisesti että harvinaisen kauniisti liikkuva uros, ihan selkeä voitto ja ylivoimaisesti luokkavoitto. Tämä lämmitti kovasti mieltäni! Messi tuntuikin tänään taas rennommalta kuin esim. Oulu kv:ssä viikko sitten ja Messi oli paremmin "kuulolla" ja skarpimpana. Paras uros - kehään jouduttiinkin sitten kolmen valiouroksen sekaan, ainoana avoimen luokan edustajana, joten kova oli seura, mutta hienosti Messi nosti itsensä kakkoseksi ja lopullinen arvostelu oli AVK ERI1 SA PU2 VA-SERT VA-CACIB. Ruusukkeena tuo VA-CACIB on todella hieno, juuri oikean värinen tollerille (oranssi)!.

Messin arvostelu kuului näin:
"Tyypiltään erinomainen uros, joka liikkuu todella kauniisti. Hieno uroksen pää, hyvät poskikaaret. Tasapainoinen runko, hyvin kulmautuneet raajat. Turkki vielä tulossa, laatu oikea".


Nyt ei ole seuraavaa näyttelyä ihan heti tiedossa. En ilmoittanut Messiä Raahen näyttelyyn 1.8, koska meillä on mejäkoe samaan aikaan samana viikonloppuna. Käydään nyt vielä näitä mejäkokeita elokuussa läpi ja katson syksymmällä näyttelytarjontaa, vieläkö käydään jossakin pyörähtämässä tämän vuoden puolella. Kesäisin näyttelyt on kivoja, talvella ei niinkään. Mieluummin kuljen näyttelyissä ulkona kuin halliolosuhteissa.

Terveisin Anu


2 kommenttia: