keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Voihan tollo tolleri!

Tänään otin Messin kanssa pienimuotoiset "takapihatreenit" kaninkarva- ja fasaaninnahkadamien kanssa. Tämä riistahan on meille aika uusi tuttavuus eikä Messi ole juurikaan riistaan aiemmin tutustunut. Lokit ja varikset sekä jänikset saa unohtaa heti alkuunsa. Teeren siiven kanssa ollaan treenattu, mutta sekin meni aiemmin vähän leikkimiseksi ja Messi nakkeli siipeä ilmaan, leikitteli sillä ja suu-ote oli aika varovainen (hyi, höyheniä menee suuhun!). Perus-damien kanssa ollaankin siis tähän asti pitkälti treenattu, vaihtelevalla menestyksellä. Palauttaminen on meille tällä hetkellä se kompastuskivi, noutotyöskentelyyn Messi lähtee kyllä suurella innolla ja intensiviteetillä, mutta palauttamisen suhteen on eri variaatioita, niistä olen täällä joskus tässä aiemmin kirjoitellutkin.

Anyway, Messin ensikosketus otettiin siis tänään fasaaninnahka-dummyyn. Kuumui hiiteen tästä, ampaisi kuin raketti tätä noutamaan mutta then what...hirvee ihmetys tätä kohtaan ja noutaminen jäi siihen. Lopputuloksena pienoinen raatelusessiokin ja sulat vain lentelivät! Puhdasoppisesta noutamisesta ja palauttamisesta ei tietoakaan. Toisaalta, enhän minä voi tämän kummempaa vaatiakkaan kun ei olla edes treenattu riistalla juurikaan. Riistavietin puutteesta ei kuitenkaan ole kyse, Messi nimittäin kuumui niin paljon jo fasaaninnahkadamin hajusta ja lähti todella vauhdikkaasti noutamaan kun annoin käskyn ja lähetin liikkeelle.

Kokeilin myös kaninkarvadamia ehkä hieman paremmalla menestyksellä. Tämän damin Messi jopa käytti suussa mutta alkoi tätäkin lopulta nakkelemaan ja viskomaan sekä yritti alkaa repimään karvoja. Onneksi siis ilmoittauduttiin nomekurssille perusnoutamisen alkeita opettelemaan! Ei lyödä hanskoja vielä tiskiin!

Mikä ihme tämä on?!?

Nuuh nuuh.

Pienimuotoisen käsittelyn jälkeen...

Et oo tosissasi, että tämä pitäisi ottaa nätisti muka suuhun?!?

Pistää vähän mietteliääksi.
Tyylinäytettä huhtikuulta 2014.

Teeren siiven kantoa huhtikuussa 2014.

Näin vauhdikkaasti tuodaan!

Okei, nakkeluksi myös meni!
Terveisin Anu






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti