perjantai 25. heinäkuuta 2014

Röntgenkuvaukset ja valmistautumista mejäkokeeseen

Messi kävi tänään Oulun Univet eläinlääkäriasemalla virallisissa lonkka-kyynär röntgenkuvauksissa. Kuvaukset sovittiin yhteistyössä kasvattajan kanssa ja myös Messin Raahessa asuva Alma-sisko kuvattiin Oulussa tänään. Messin kuvausaika oli klo 14, joten paastottiin eilis-illasta asti ilman ruokaa. Messi sai rauhoittavan lääkityksen ja hyytyi kolmessa minuutissa eläinlääkäriaseman lattialle. Kuvaukset sujuivat hyvin ja kuvat lähtivät kennelliiton lääkärille eteenpäin. Kyynärät kaikin puolin kunnossa, toisessa lonkassa ilmeisesti pieni "kosmeettinen" haitta (lonkkamalja hieman ahdas ja matalahko kulmaus), joten siltä osin tulos voi olla B tai C mutta vielä ei ole mitään varmuutta. Toinen lonkka oli kunnossa. Eläinlääkärin näkemyksen mukaan ei paljastunut mitään sellaista, joka estäisi aktiivisen harrastamisen lajissa kuin lajissa.

Messi on ollut tosi flekmaattinen koko illan ja on pötkötellyt/nukkunut paikoillaan. Välillä piristynyt hetkeksi, mutta melko pian hyytynyt uudestaan. Hieman on ollut "hitaalla käyvä ja pelit seis" koko otus, selkeän virkistymisen merkkejä ei ole vielä tänään näkynyt. Hieman saatiin ruokaa menemään Messille ja vettä on maistellut. On kuitenkin vielä kaukana omasta iloisesta itsestään! Pienet pissalenkit tehtiin lähiympäristössä ja on annettu Messin olla omissa oloissaan kotona. Tuntuu aika oudolta, kun energinen koiramme on kuin varjo entisestä. Tämä ilta onkin sujunut harvinaisen seesteisesti.


Tällä viikolla tuli kutsu mejäkokeeseen, joka on Rantsilan Siikalatvassa 3.8.2014. Ennen sitä olisi tarkoitus pitää mejätreenit ja tehdä treenijälki Messille. Antaa Messin nyt kunnolla toipua rauhoittavasta lääkkeestä ja katsotaan alkuviikosta kelejä, jos hieman viilentyisi nämä turkasen kuumat helteet että voisi edes treenata metsässä koiran kanssa ilman läkähtymistä.

Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti