sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Rovaniemi KV 19.6.2016

Huh huh, reilun 12 tunnin näyttelyreissu takana Rovaniemelle, mutta kyllä kannatti! Messi oli tänään 21 tollerin kehässä AVK ERI1 SA PU1 CACIB ROP! Tuomarina Pekka Teini, joka on yksi miellyttävimmistä suomalaisista miestuomareista, mitä tiedän! Pekalta saa ihanan laadukkaat arvostelut ja hän kohtelee koiria sekä omistajia asiantuntevasti ja perustelee aina valintansa, miksi koira on hyvä. Messin arvostelu kuului seuraavasti: 
"Keskikokoinen hyvin liikkuva ja voimakkuusasteeltaan ihanneuros. Tyylikäs pää ja miellyttävä ilme. Hieman lyhyt kaula, muuten hyvä rakenne. Pitkä rintakehä ja hyvä lantio. Kaunis pitkä häntä. Erinomaiset kulmaukset. Tasapainoinen kokonaisuus." 
Tuomarilla oli ROP-kehässä vaikeuksia päättää, viekö narttu vai uros voiton. Tuomari asetteli meidät jo kertaalleen vierekkäin ja pyöritteli ROP ja VSP ruusukkeita käsissänsä, mutta totesi sitten ääneen, että hän tarvitsee vielä miettimisaikaa ja juoksutti meitä vielä uudemman kerran kehässä peräkkäin. Sen jälkeen hän sanoi, että kyllä uros vie tänään voiton ja Messi saavutti tänään siis kaiken, mitä saavutettavissa oli. Kyllä oli tänään siis oikein onnistunut ja ihana päivä! Jäätiin vielä päivän päätteeksi ryhmäkehäänkin. Kokemuksena mukava, mutta ei sijoituttu. Kolmen kärkeen nousivat ykköseksi amerikancockerspanieli, kakkoseksi englanninspringerspanieli ja kolmoseksi kultainen noutaja. Oli silti hienoa olla mukana ryhmäkehässä edustamassa tollereiden parasta yksilöä tänään!

Nakkia, nakkia, sulla on nakkia!


TÄ, ollaank's me koiranäyttelyssä?!?


ROP Mäkiharjun Zupreme Touch, VSP Aitoc's Avon Esta Est Kiara.
Onnen hetkiä! Jee, me voitettiin!


Terveisin Anu








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti