perjantai 19. syyskuuta 2014

Eläinlääkärissä!

Viikkoa vaille 2-vuotias Messi kävi tänään eläinlääkärissä. 2-vuotis paino oli tänään punnittuna 22,1kg. Messillä oli rutiini rokotuskäynti, samalla tsekattiin korvat ja sydänäänet sekä hampaat. Nuorella herralla oli kaikki kunnossa. Mentiin tosiaan kennelyskä-rokotteelle, mutta se laitettiinkin nenään suihkeena. Tällaisesta en ollutkaan aiemmin kuullut ja edellinen kennelyskärokote annettiin Messille vuosi sitten pistoksena. Eläinlääkäri kertoi, että nenään annettava suihke on tehokkaampi kuin pistoksena annettava. Hän kuitenkin mainitsi, että koirat ei yleensä tykkää nenään suihkutettavasta aineesta ja siksi otimmekin "varman päälle" toimenpiteen onnistumiseksi ja Messille laitettiin kevyt kankainen kuonokoppa. Eläinlääkäri ehdotti sitä itse, koska Messille ei ole aiemmin laitettu nenään suihketta enkä osannut yhtään arvioida, miten Messi mahdollisesti reagoi ja yrittääkö esim. purra eläinlääkäriä (tällaista aggressiivisuutta ei toki Messissä ole koskaan ollut, mutta eläinlääkäri kertoi ettei koirat todellakaan tykkää tämän suihkeen laittamisesta). No, kuonokoppa laitettiin mukisematta paikoilleen eikä Messi ollut siitä moksiskaan. Mutta Messi "tykkäsi" niin paljon suihkeen laittamisesta nenään, että yritti pakittaa karkuun peruuttamalla tutkimuspöydältä alas! Ennen toimenpidettä eläinlääkäri sai pusuja ja nuolaisuja naamaan, mutta toimenpiteen jälkeen Messi ei huolinut eläinlääkäriltä edes namuja, sen verran suuttunut Messi oli täti-lääkärille :)

Verijälkitreenejä en ehtinytkään viikolla toteuttaa muiden kiireiden vuoksi, mutta suunnitelmissa olisi edelleen tehdä syksyn viimeiset mejätreenit parilla uudella jutulla testattuna.

Sain tänään vinkin eräästä facebook-sivusta (show leads for dogs) ja bongasin sieltä aivan ihania näyttelyhihnoja!!! Pitää vielä ajan kanssa perehtyä tarjontaan ja tehdä tilaus, näyttivät sen verran makealta ja syötävän ihanilta!!! Punottua narua ja erivärisiä helmiä. Messillä on ennestään kolme tylsää perus-näyttelyhihnaa, joten vaihtelu virkistäisi.

Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti