sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Näyttelykauden avaus

Messi kävi tänään Raahessa sellaisissa skapoissa, missä pitää seistä nätisti paikoillaan ja saa omistajan taskusta lihapullia!

7.5.2017 Raahen ryhmänäyttely. Messi karvanlähtöturkilla AVK ERI1. Tuomari Paula Rekiranta. Ihan Messin näköinen arvostelu, tunnistan koirani siitä täysin!
"Tyypiltään erinomainen uros, jolla hyvät mittasuhteet. Erittäin laadukas ja kaunis uroksen pää. Hyvät silmät ja ilme. Riittävä kaula. Erittäin hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä eturinta ja rintakehä. Aavistuksen pitkä lanne. Rodunomainen liikunta. Karvapeite ei parhaimmillaan tänään karvanlähdön vuoksi, pohjavilla kasvamassa. Laadukas kokonaisuus."

Paluumatkalla haettiin Limingasta parit hirvensorkat kyytiin kesän jäljestystreenejä varten, ja Messi oli autossa sitä mieltä, että olisi pitänyt päästä heti jäljestyshommiin, sen verran alkoi kuono toimia ja nuuhkuttaa! Me saimme mejäkoepaikan Hailuodon mejäkokeeseen parin viikon päähän, mutta jouduin perumaan osallistumisen muun pakollisen päällekkäisen menon vuoksi. Katsotaan, milloin ja missä starttaamme sitten tämän kesän mejäkauden.

Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti