tiistai 20. toukokuuta 2014

Mejäkoekutsu!

Sähköpostiin tulla tupsahti mejäkoekutsu! Päästään kuin päästäänkin ihka ensimmäiseen mejäkokeeseen ja tämän kesän tavoitteeni täyttyi; saadaan ensimmäinen kisastartti tälle kesälle mejäkokeen muodossa! Aivan mahtavaa! Rankka viikonloppu on tosin tulossa, koska mejäkoe järjestetään Hailuodossa ja oman haasteensa tuo mm. lautta-aikataulu. Taidan päätyä mökkimajoitukseen ja viettää koko viikonlopun Hailuodon saaressa, siten pääsee ehkä helpoimmalla eikä tarvitse herätä kotona keskellä yötä, ehtiäkseen kukon laulun aikaan aamulautalle (varsinkin sunnuntaina, jolloin pitää olla paikalla jo klo 7.30). Joten majoitusvaihtoehtoja lähden kartoittamaan! 

Mejäkoe on siis 1.6.2014 ja edeltävänä päivänä tehdään verijäljet, sunnuntaina on sitten koepäivä ja jäljestäminen. Tämä tietää siis sitä, että ainakin yhdet mejätreenit täytyy vetää vielä läpi ennen mejäkoetta ja käydä ampumaradan läheisyydessä Messin kanssa kuulostelemassa pyssyjen pauketta. Mejäkokeeseen kuuluu laukauksensietokyvyn testaaminen ennen mejäkoetta ja meillä on tulossa sama laukauksensietokyvyn testaaminen myös MH-luonnekuvauksessa 7.6.2014.

Oulun kv-näyttelyn jälkeen on eletty normaalia arkea, mm. tänään oli agilitytreenit (kiitos agilitytreeneissä olleille kahdelle kiimaiselle juoksuiselle nartulle, Messi on piipannut koko illan sisällä ja kulkenut levottomana ulko-ovelle) ja laitoimmepa exspot-punkkitorjunta-aineenkin niskaan ja hännäntyveen, kun edellisestä annostuksesta alkaa olemaan jo se 4vkoa aikaa eikä tehoa enää ole. Varsinkin Hailuotoa varten täytyy olla punkkitorjunnat kunnossa, saari on tunnetusti kuhisevaa punkkialuetta ja metsässä rämmitään!

Nuuskahuuli-Messi! Tällä ilmeellä kohti mejäkoetta!
Terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti